Noot voor de redactie: Forbes verdient mogelijk commissie op verkopen via partnerlinks op deze pagina, maar dat heeft geen invloed op de meningen of evaluaties van onze redacteuren.

Nieuwe autovervangingsverzekering uitgelegd

Een nieuwe auto kopen is opwindend. Van de geur tot de hightech functionaliteit, er gaat niets boven achter het stuur van je eigen nieuwe auto kruipen.

Inboedelverzekering kosten check

Hoewel u mogelijk een aanzienlijk bedrag aan contant geld heeft uitgegeven om voor uw nieuwe set wielen te betalen, wordt deze onmiddellijk afgeschreven zodra u deze van de kavel haalt. Auto’s kunnen volgens CarFax meer dan 10% van hun waarde verliezen tijdens de eerste paar maanden van eigendom en meer dan 20% in de eerste 12 maanden. Inboedelverzekering tarieven vergelijken om goedkoop uit te komen.

In het ongelukkige geval dat u uw auto kort na de aankoop totaliseert, zullen verzekeraars de auto vaak minder waarderen dan de aankoopprijs vanwege afschrijving. Om ervoor te zorgen dat u niet vastzit aan het betalen van het verschil, bieden sommige verzekeringsmaatschappijen een vervangingsverzekering voor nieuwe auto’s aan.

 

Online vergelijken van verzekeringen

teller. https://www.aansprakelijkheidsverzekering.com voor al jouw verzekeringen.

Wat is een nieuwe autovervangingsverzekering?

Als uw auto is opgeteld, krijgt u bij vervanging van een nieuwe auto een geld voor een gloednieuwe auto van hetzelfde merk en model (minus uw eigen risico) in plaats van de afgeschreven waarde van uw totale auto.

Uw voertuig moet voldoen aan de leeftijds- en kilometervereisten om in aanmerking te komen. De vereisten om in aanmerking te komen, zijn afhankelijk van de verzekeringsmaatschappij. De goedkeuring van de New Car Replacement Insurance van Ameriprise Auto & Home biedt bijvoorbeeld vervanging van nieuwe auto’s voor het eerste jaar nadat u een nieuwe auto hebt gekocht of voor de eerste 15.000 mijlen. U moet de eerste titelhouder zijn en de auto kopen met minder dan 1.000 mijl op de